tirsdag, september 26, 2006

Enda et fotografi

Vi har nå mottatt enda et fotografi, denne gangen via en annen informant - vår høyst pålitelige Trondheim-korrespondent, Jon Kristian (også kjent under kodenavnet Munken®).

Vårt ekspertpanel er samstemt i sin uttalelse om at dette faktisk er samme person (og samme saxofon) som på det forrige bildet, på tross av en radikalt annerledes hårfrisyre (mange vil i dette tilfelle gjenkjenne en variant med betegnelsen "studentsveis"). Dette fotografiet er dessuten av noe nyere dato. Vi overlater ordet til den for så vidt relativt mystiske Munken®:
[Fotografiet synes] å kunne være tatt i Hamar Domkirke. Jeg har vært i kontakt med kirkekontoret i Hamar og de bekrefter at bildet er tatt der, [på grunnlag av] detaljer som lysekronen, benkene, bildet på veggen, deler av alteret.
Vi gleder oss over at vår hypotese om Saxofonmannens utseende synes å være betydelig styrket, men atter en gang sitter vi igjen med flere spørsmål enn svar. Hva var den mystiske Saxofonmannens mystiske gjøremål i Hamar Domkirke, bevæpnet ikke bare med sin saxofon, men også med en mobiltelefon (tilsynelatende en Nokia 3410)? Geografien gir oss også hodebry - vi har foreløpig ingen bekreftelse på Saxofonmannens antatte tilholdssted i Tromsø, Norway. Vi håper vi kan få inn tips fra publikum i forhold til dette.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Til dere som etterforsker saxofonmannen(måtte han leve for alltid): Vær forsiktige, man vet aldri hvem som våkner med en diger F# i ryggen... Vi som støtter ham er mange, og er i besittelse av opptil flere hammondorgler, og over 2 av oss er drevne obo-menn... Jeg vil råde dere til å pakke sammen kartotekene deres og tusle hjem, hvis dere ikke vil ende opp som tonedøve...

26/9/06 18:53  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vi akter ikke å vike av for trusler, selv ikke når muligheten for drap og det som verre er (Olga Maria Mikalsen) impliseres.

26/9/06 20:27  
Anonymous Anonym said...

Det er ikke saxofonmannen™. Det er sumpgass fanget i en luftlomme under en værbalong.
Hallo!

28/9/06 14:31  
Anonymous Anonym said...

el vegaro har rett. Dette er bare overtro. Det eksisterer ingen saxofonmann(™).

28/9/06 14:32  
Anonymous Anonym said...

Vinden blåser dit den vil, du hører den suser, men du vet ikke hvor den kommer fra og hvor den farer hen. Slik er det med Saxofonmannen™.

28/9/06 16:18  
Blogger Paul Andreas said...

Jeg tror han finnes, men står på mitt om at dette er et villspor.
Det er et plantet bevis for å lede dere i feil retning.

28/9/06 23:12  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vi kan dessverre ikke avkrefte Paul Andreas' forutanelser, men må påpeke at vi er tvunget til å jobbe ut i fra den teori som til en hver tid oppfattes som den mest holdbare. Som vi ser i biologien kan dette riktignok føre til et par århundrer på villspor...

Vi har forresten fått inn tips om at innlegget fra "Evangelisten Dennis" faktisk er skrevet av Saxofonmannen™ selv. Hvis dette er tilfelle er den mystiske Saxofonmannen™ altså fullt klar over vår etterforskning, og vi må i enda større grad forsikre oss om angivelig bevismateriales autentisitet.

29/9/06 10:34  

Legg inn en kommentar

<< Home