torsdag, september 21, 2006

Et fotografi

Vår etterlysning av fotografisk materiale har allerede gitt resultater. I dag kan vi offentliggjøre et fotografi som i følge vår informant, med 92% sikkerhet, faktisk forestiller selveste den mystiske Saxofonmannen™.

Øyenfargen her synes å sammenfalle med det tidligere publiserte fotografi. Vi håper riktignok at noen av dere der ute kan bekrefte eller eventuelt avkrefte at dette faktisk er Saxofonmannen™, i egen mystiske person. Bildet er noe foreldet - det dateres til sen 2001/tidlig 2002, og ble i følge våre eksperter sannsynligvis tatt noen mil vest for hovedstaden, muligens i Bærum.
Dersom fotografiets autentisitet bekreftes, sitter vi tilbake med enkelte svar, men ikke minst en hel rekke nye spørsmål og problemstillinger. Det første vi har merket oss er Saxofonmannens (om det da virkelig er han) noe eksentriske hårfrisyre. Vi spør oss - er dette et av Saxofonmannens varemerker™? Eller er det muligens bare et av den mystiske Saxofonmannens mange ansikter (eventuelt mange hårfrisyrer)?
Fotografiet synes å bekrefte at Saxofonmannen™ er i besittelse av en saxofon, type alt. Vi har vært i kontakt med fagmenn på området, og de anslår dette instrumentets verdi til 25 000-30 000 kroner - det er her altså tale om en toppmodell. Etter nevnte fagmenns oppfatning er det heller intet ved fotografiet som tilsier at Saxofonmannen™ mangler kompetanse på området. Vi vil heretter gå ut fra at vi har å gjøre med en erfaren saxofonist, og vil i den videre etterforskning gå fram med all diskresjon og de sikkerhetsprosedyrer som situasjonen påkrever.

6 Comments:

Blogger Paul Andreas said...

Ha, ha. Der lurte du oss godt!
Det ligner jo ikke i det hele tatt!
Ikke øyenfargen en gang. Den er jo svart på det ene øyet, og en mørkerød fage på det andre, mens Saxofonmannen™ hadde tydelig blå øyne.

Der har nok etterforskningen gått inn på et villspor. Jeg foreslår å sjekke kildene nøyere neste gang.
Lykke til!

23/9/06 01:44  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vårt eksemplar av fotografiet har noe høyere informasjonstetthet enn det her publiserte bildet. Vi kan bekrefte at den mistenkelig blåe øyenfargen framgår relativt tydelig på fotografiet i full størrelse.

Vi foretar alltid en grundig bakgrunnssjekk på alle våre kilder. Vi har riktignok ennå ikke mottatt selvstendige bekreftelser på at det er den mystiske Saxofonmannen™ vi ser på fotografiet.

25/9/06 11:17  
Blogger Dina Maria said...

vel...ofte har det seg slik at den mest logiske løsningen er den som fører oss mest ut på bærtur. På den andre siden kan vi la oss lure av at svaret er så enkelt...

25/9/06 12:56  
Blogger Solveig M said...

Tror man at vi blogglesere er så dumme at vi skulle gå på det at dersom det publiseres et bilde av en mann og en saksofon, så skulle vi dermed dra den slutningen at: Hey, det er en saxofon-mann, ergo er det saxofonmannen!!!
Snakk om å undervurdere sitt publikum!!

25/9/06 19:25  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vi takker for alle filosofiske innspill og andre usakligheter.

La oss igjen understreke at vi ikke tar noe for gitt. Tross enkelte spor og ledetråder er denne saken fortsatt et komplett mysterium. Vi er avhengige av troverdige innspill fra pålitelige kilder.

26/9/06 10:17  
Anonymous Anonym said...

Vel, vel. Tror jeg vet ikke hva jeg skal si. Det kan vel ikke være Saxofonmannens egentlige jeg. Jeg tror vi er blitt lurt alle mann.

26/9/06 16:18  

Legg inn en kommentar

<< Home