søndag, september 17, 2006

Et øye

Vi har foreløpig hatt svært få spor å gå etter i våre omfattende undersøkelser. Vi har nå imidlertid kommet over et lite stykke fotografisk bevismateriale:

I følge vår informant (som ønsker å forbli anonym), er dette faktisk et fotografi av den mystiske Saxofonmannens venstre øye. Dette er en informant vi regner som svært pålitelig, og vi ser derfor på dette som et lite gjennombrudd i denne tidlige fasen av etterforskningen.
Likevel må vi igjen understreke viktigheten av å få inn informasjon fra dere der ute. Linker til fotografier og annet visuelt materiale knyttet til den mystiske Saxofonmannen™ mottas med stor takk.

9 Comments:

Blogger Dina Maria said...

I følge dette bildet ville jeg fått inntrykk av at saxofonmannen har blå øyne. Hvis det da ikke er en realitet at saxemannen er i besittelse av fargete linser, eller at jeg er fargeblind! Jeg har som forslag; å legge ut et agn. Frivillige prøvekaniner kan melde seg ved å ringe 815 493 00.

18/9/06 19:21  
Blogger Dina Maria said...

her et kraftig bevis på at det faktisk er en mulighet for at denne saxofonmannen har en interesse for Donald. Kanskje vi skal søke gjennom Disneys protokoller over Donald-abbonementer.
http://dinamaria.livejournal.com/2633.html?view=13129#t13129

18/9/06 19:28  
Anonymous Anonym said...

Da jeg søkte gjennom mine arkiver, som vi for sikkerhets skyld kaller Kodenavn Elgoog, fant jeg denne kryptiske meldingen: "Videre mente den dansk/norske lange saxofonmannen Torben Snekkestad (f. 1973) skulle kunne få godkjent et aspirantkrav (innsvømt i Langesund)"
Er jeg på sporet av noe(n)? Er denne Torben Snekkestad (f. 1973) virkelig saxofonmannen? En mulighet er at dette er et av dekknavnene hans. I så fall vil det lede oss godt på vei mot å finne navnene til de andre dekkene, muligens hele sykkelen. En ting som er sikkert, dekknavn eller ei, er at saxofonmannen er ganske lang, og muligens flerkulturell. Jeg skal finkjemme Langesund for DNA-spor og fingeravtrykk, og komme tilbake til dere.

18/9/06 22:48  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Snekkestad-(vill)sporet overlater vi helt å holdent for "kire nevs" selv å følge opp, siden han åpenbart har kompetanse og erfaring som privat etterforsker. Som det framgår av bildet er han dessuten i besittelse av egnet kamuflasje.

Etter en grundig bakgrunnssjekk har vi fått konstatert at Dina Maria faktisk er fargeblind. Det sier seg selv at vi av den grunn dessverre ikke kan legge nevneverdig vekt på hennes observasjoner innenfor relaterte fagfelt.

Donald- og Don Rosa-sporet kan derimot vise seg å være av reell betydning. Vi takker Dina Maria for informasjonen, og lover å investere betydelige ressurser i videre oppfølging av denne ledetråden.

19/9/06 10:40  
Anonymous Anonym said...

Et spor.

19/9/06 20:54  
Blogger Jon Kristian said...

Du er jo langt på vei nå som du har bilde av øyet! Du kan foreta en øyescanning av øyets iris, det er et unikt biologisk avtrykk akkurat som fingeravtrykk. Men da tror jeg du må ha veldig høy oppløsning på orginalbildet hvis du skal greie å scanne irisen!

19/9/06 23:37  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vi takker Jon Kristian for hans iherdige tankevirksomhet, men må dessverre underrette ham om at den mystiske Saxofonmannen™ ikke finnes i vår iris-database. Vi har heller ikke vært i stand til å finne ham i databasene til våre samarbeidspartnere FBI, CIA, CTU LA og ASAP.

Når det gjelder "et spor" fra "anonymous" er vi litt usikre på hvordan vi skal tolke dette. Mener "anonymous" at en av personene på bildet er den mystiske Saxofonmannen™?

21/9/06 16:44  
Blogger Paul Andreas said...

Undertegnede synes det virker litt underlig og nesten mystisk at lederen for etterforskningen etter den mystiske Saxofonmannen™ går under navnet Saxofonmannen™.
Enten må dette være ren tilfeldighet, ved at dette er et vanlig navn nordpå, eller at Saxofonmannen™ prøver så godt han kan å infiltrere og imitere den mystiske Saxofonmannen™, eller, det skremmende alternativet: den mystiske Saxofonmannen™ leder sin egen etterforskning og holder hele Norge for narr...
Jeg synes dette var litt underlig, ja, nesten merkforunderlig.

21/9/06 17:41  
Blogger Saxofonmannen™ said...

For å skape publisitet rundt etterforskningen, og dermed også øke muligheten for å komme i kontakt med viktige informanter, har vi valgt å navngi denne siden etter selve objektet for våre undersøkelser: Saxofonmannen™. Av den grunn er det naturlig for oss å respondere til alle henvendelser som representanter for websiden Saxofonmannen™, vår virtuelle base og senter for all elektronisk kommunikasjon knyttet til etterforskningen. Det er selvfølgelig viktig at disse kommentarer ikke forveksles med innlegg skrevet av den mystiske Saxofonmannen™ selv, slike vi har sett flere eksempler på i den senere tid, på en rekke mer eller mindre vel ansette web-logger. For å unngå forvirring har vi derfor besluttet å begrense vår virksomhet utelukkende til denne websiden. Vi har også gjort nødvendige foranstaltninger for å hindre Saxofonmannen™ i å selv skrive innlegg her under eget navn.

21/9/06 18:43  

Legg inn en kommentar

<< Home