torsdag, november 30, 2006

Nøtteknekkeren

Vi har mottatt et tips fra vår nye informant med kodenavnet Ungkar og spellemann:
Jeg har en mistanke om at jeg tilfeligvis hørte selveste Saksofonmannen på radio for et par uker siden. Jeg satt og hørte på det klassiskmusikalse spørreprogrammet "Nøtteknekkeren" på P2, da jeg la merke til at det ene laget var fra Tromsø. Herren på dette laget var i besittelse av imponerende kunnskaper om klassisk musikk.
Vi har fulgt opp dette tipset, og på NRK P2s nettsider kom vi omsider over dette bildet av laget fra Troms:

Bildekvaliteten er heller dårlig, men våre eksperter påstår med 72% sikkerhet at herren til venstre på bildet faktisk er den mystiske Saxofonmannen™, slik vi har sett ham på tidligere publiserte fotografier. Dette kan definitivt anses som et gjennombrudd i etterforskningen, og en bekreftelse på Saxofonmannens tilknytning til vår nordlige landsdel.

Våre agenter mottar imidlertid også flere rapporter om at den mystiske Saxofonmannen™ i senere tid har oppholdt seg i Australia. Vi lover å komme tilbake til dette så snart vi har skaffet til veie relevant bevismateriale. Informasjon som kan være til hjelp mottas med takk.

8 Comments:

Blogger Jon Kristian said...

Men han har jo ikke på seg rød genser!
Kan vi få link til programmet det er snakk om?

30/11/06 23:26  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Hvis du klikker på ordet "nettsider" vil du havne på Nøtteknekkeren-sidene på nrk.no.
Det omtalte programmet er det fra 12. (og 14.) november. Det er fortsatt mulig å høre det på "nettradio", ved å følge link fra nevnte side.

1/12/06 15:47  
Blogger Jon Kristian said...

Den antatte Saxofonmannen var fantastisk i konkuransen! Syntes jeg kunne kjenne igjen hans litt joviale humor en gang innimellom. Hadde bare ikke laget hans tapt semifinalen med 1 poeng kunne vi kanskje greid å pågripe han i Store Studio på NRK Marienlyst 14. desember!

3/12/06 14:22  
Blogger ungkar og spellemann said...

glad for å kunne være til hjelp i etterforskninga. bare synd at vi ikke fikk mulighet til å pågripe ham på marienlyst. der hadde han ikke hatt sjans å unnslippe! men det vil nok by seg nye muligheter..

Jon II

4/12/06 21:57  
Blogger telttur said...

Jeg fikk med meg sendingen og var ivrig med i heiingen og komenteringen! Og alle som var innom huset (deriblandt en cellegruppe og noen utlendinger)
Fikk det med seg, Spenningen var til å ta og føle på!!!

6/12/06 23:23  
Blogger telttur said...

Hvordan var det i Australia??
Blir det noen bilder å se her etter hvert?

6/12/06 23:24  
Blogger S said...

hey se hva jeg fant på jan-erik sin blogg!

Saxofonmannen™ said...

Takk for kommentar... Joda, Australia var glimrende! Spørs om det blir noe særlig bilder på saxofonmannen.blogspot.com - du kan heller få se dem i jula. Jeg kommer sørover 18. desember...

9/12/06 01:42  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vi takker Sandra for den interessante avsløring ovenfor. Dette bekrefter ikke bare våre mistanker om at Saxofonmannen™ selv følger nøye med på vår etterforskning, det viser også at han faktisk har vært i Australia i senere tid. Våre australske agenter er i skrivende stund i ferd med å levere sine rapporter, og vi lover en snarlig oppfølging av dette.
At den mystiske Saxofonmannen™ "kommer sørover" tyder dessuten på at våre antakelser om et nordlig tilholdssted på ingen måte er et villspor.

9/12/06 13:44  

Legg inn en kommentar

<< Home