søndag, desember 17, 2006

Sydney, Australia

I senere tid har våre australske agenter gjennomgått store mengder fotografier som intetanende turister har levert inn til fremkalling der nede. Dette har nå gitt resultater: Vi har mottatt nytt fotografisk materiale som skulle fjerne den minste tvil om den mystiske Saxofonmannens opphold i Australia i november:

Vi kan her gjenkjenne både Sydneys berømte operahus og Saxofonmannens kompanjonger fra det tidligere publiserte fotografi. Disse er ennå ikke identifisert - på dette punktet håper vi stadig på å motta informasjon fra publikum. Vi har heller ikke vært i stand til å avklare om den mystiske Saxofonmannen™ faktisk kan synge opera.

Også dette bildet ble tatt i Sydney midt i november. Saxofonmannen™ klarer her åpenbart å snike seg med på en intetanende turists fotografi, i det han går om bord på en elveferje. Legg merke til saxofonmotivet på Saxofonmannens t-skjorte.
Selv om den mystiske Saxofonmannen™ nærmest fremstår som en hvilken som helst turist på disse bildene, har vi lite tro på at det er tilfellet. Riktignok virker Saxofonmannen™ langt mer målrettet på bildet fra Newcastle, og vi er tilbøyelige til å tro at denne havnebyen var fokus for hans mystiske Australia-besøk. Vi håper å snart kunne være tilbake med nye avsløringer.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

bræææææmnes?

19/12/06 17:38  

Legg inn en kommentar

<< Home