fredag, januar 12, 2007

Nye australske avsløringer

Etter vår iherdige etterforskning i Australia har vi lenge hatt kun de allerede publiserte fotografier å vise til, og kun spekulasjoner rundt spørsmålet om hvorfor den mystiske Saxofonmannen™ oppholdt seg i byene Sydney og Newcastle i slutten av november 2006. Sporet var virkelig i ferd med å bli iskaldt, og vi var nær ved å skrinlegge alt arbeid med denne ledetråden, da vi for kort tid siden mottok en konvolutt fra en anonym (muligens også mystisk) avsender. Konvolutten inneholdt kun tre fotografier med påskriften "Newcastle 26/11" på baksiden. Disse bildene er til gjengjeld mildt sagt interessante, og vi har valgt å offentliggjøre dem alle tre, med håp om at noen der ute kan hjelpe oss ut av vår nåværende forvirrede tilstand.



11 Comments:

Blogger Anders said...

For alle som fortsatt er forvirret vil jeg med 97 % sikkerhet anslå at det mannen på det nederste bildet holder, er en saksofon. Det er derfor også trolig at dette er Saxofonmannen™.

Hva han gjør i Australia, og hva som er grunnen til disse andre bildene, kan jeg ikke skjønne, men jeg har ingen annen forklaring enn at Saxofonmannen™ må være fotomodell på fritiden. Hva sier våre eksperter til det?

12/1/07 23:15  
Blogger Nilsen said...

Kanskje Saxofonmannen™ er med i en mystisk, australsk sekt? Hvem er nå egentlig denne pingvinen? Kan han ha noe med denne sekten å gjøre?

13/1/07 12:41  
Anonymous Anonym said...

http://annexet.blogspot.com/2006/10/jag-r-kr-i-saxofonmannen-saxofonmannen.html

13/1/07 16:18  
Blogger ingvild said...

Mest sannsynnlig har saxofonmannen, kontakter, nasjonalt og internasjonalt, langt utover det vi kjenner til. Hans avbildede medsammensvorne i hva enn han driver med, kan bare være toppen av ei veldig stor kransekake med ufattelig mange ringer... kanskje ligger noe av hemmeligheten gjemt i den mystiske, men ytterst kledelige topphatten (henviser til bilde 1 og 2)som har blitt observert på hans velformede hode? Kanskje kunne lokalisering og selfølgelig påfølgende analysering av dette hodeplagget kaste nytt lys over saken?

13/1/07 22:58  
Anonymous Anonym said...

Kanskje det var Saxofonmannen™ selv som sendte inn de anonyme bildene? Saxofonmannen™ virker litt inspirert av Arpin Lusène!

Var det ikke Saxofonmannen™ som sendte inn bildene er det hvertfall en som sitter på viktig informasjon. Så hvor var brevet stemplet?!

15/1/07 21:27  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vi takker for alle innspill. Alt kan få betydning for den videre etterforskning, selv om vi har våre tvil om at Saxofonmannen™ er ansatt som fotomodell i en australsk flosshatt-sekt.

Når det gjelder konvolutten med fotografiene var det hele svært mystisk. Brevet hadde ikke frimerke og dermed heller ikke stempel. Enten er vi her vitne til korrupsjon i postvesenet, eller det kan tyde på at avsenderen egenhendig plasserte konvolutten i vår postboks.

16/1/07 10:17  
Anonymous Anonym said...

Kommentar fra www.eifjell.blogspot.com
"Hei og hopp fra Australia-landet.
Postet av Paul Andreas | 10 januar, 2007 07:04

Hei og skli rundt på isen fra Tromsø-landet.
Postet av Saxofonmannen™ | 11 januar, 2007 20:53"
Hahaha! Typisk usaklig Saxofonmannen-kommentar! Og dette bekrefter mistanken om at Saxofonmannen holder til i Tromsø! Da kan han også ha postet det mystiske brevet til etterforskningslederen i Tromsø selv.

17/1/07 00:07  
Blogger Karin said...

Hei! Takk for gratulasjon =) Håper du har det godt

18/1/07 19:05  
Blogger Solveig M said...

jeg kan med 3,66 % sikkerhet anslå at dere alle har litt rett i det dere sier, men at dere på en skala fra 1 til 6 er 58 % uenige om antakelsene, som jeg ville gitt terningkast 8 (i nedadgående rekkefølge).

3/2/07 00:07  
Blogger Jon Kristian said...

Finnes det noen fingeravtrykk på bildekantene da?

5/2/07 00:05  
Blogger Mr. V said...

Det hele er relativt klart (som måneskinn gjennom blekk).
Vår eminente Jan Kristian har allerede påpekt at saxofonmannen muligens er medlem av en australsk pingvin sekt.

Men, mine venner. Sannheten er muligens mye mer dyptslående.

Saxofonmannens pingvin tilnærmelse/forkjærlighet og hans tilstedeværelse på flere kontinenter tyder på at han tilhører en finsk sekt startet av Linus Torvalds. Vi snakker selvsagt om Linux sekten. Kommunisme, som Balmer sa.
Det er en mulighet at Saxofonmannen er en blackhat hacker (bare se bildet, masse svarte hatter) som sverger til og ved Linux. Som foruten å være en pingvin sekt, også er et verdensomfattende data-system med mange radikale tilhengere.
Ettersom hans nærver nylig ble avslørt også i Hedmarkens dype skoger (se her og her) kan vi kun konkludere med at han er mystisk. Pingvin sekt eller ikke.

Spørsmålet er da, hva går han for? Hvilken gren av Linux sekten hører han til? Ubuntu? Red-Hat? Mandrake? SuSe? Noe annet???

Mystifiserende.

13/4/07 17:01  

Legg inn en kommentar

<< Home