lørdag, februar 03, 2007

Randy Brecker og Tromsø Storband

Det er med stor glede vi kan presentere det vi trygt kan kalle et gjennombrudd i etterforskningen: Den mystiske Saxofonmannen™ ble forrige helg observert i sax-rekka i Tromsø storband, i samspill med den verdenskjente trompetist Randy Brecker.

Bildet ble tatt under en øvelse i Tromsø kulturhus 28. januar, kun timer før et publikum på nesten 500 fylte salen for det som visstnok ble en stor konsertopplevelse. Legg merke til den mystiske Saxofonmannen™ - saxofonist nummer to fra venstre.

10 Comments:

Blogger K said...

Ikke la deg selv bli lurt. Dette kan jo være en erstatnings dukke. Man vet jo aldri...

4/2/07 17:14  
Anonymous Anonym said...

Fra hvilken venstre? Jeg skjønner ingenting...

4/2/07 19:03  
Blogger Saxofonmannen™ said...

La oss få påpeke at den mystiske Saxofonmannen™ faktisk er saxofonist nummer to også fra høyre på dette fotografiet. For storbandkjennere er det imidlertid underforstått at det sitter enda to saxofonister til høyre (utenfor bildet), og vi kunne dermed ikke omtale Saxofonmannen™ som saxofonisten i midten, i og med at de nevnte storbandkjennere ville gå ut fra at det i realiteten er saxofonisten lengst til høyre på fotografiet som sitter i midten.
Når det likevel har oppstått forvirring kan det tenkes at vi burde ha understreket at omtalte venstre var ment å gjelde fra fotografens synsvinkel, og at det her heller ikke er økonomisk politikk inne i bildet. (I dette tilfelle snakker vi altså ikke om det publiserte fotografi, men en metaforisk bruk av ordet "bilde" som henspeiler på det fulle omfang av den konkrete saks opplysninger.)

4/2/07 21:40  
Blogger K said...

Hey - is NO ONE going to comment on the brilliant use of my norwegian on the last comment...?
Erstatnings dukke...!!!!???

Oh COME ON - I RULE!!!!

6/2/07 00:54  
Blogger NOVA said...

Katrine, even in here you make me fall off the chair in beundring. Yup! Erstatnings dukke!

Men jeg er ikke helt enig, dog. Hvis vi foerts skal mistenke noe, saa tror jeg heller at vi boer sette soekeluset paa ny teknologi innenfor makeup-industrien. Til og med jeg kan se ut som saxofonmannen med det rette pudderet!!

Kult bilde btw. Jeg liker saxofon. (Og saxofonmannen, saa klart)

10/2/07 01:26  
Anonymous Anonym said...

Du hellige jul, det er virkelig ham! Ingen erstatnings dukke kan se så levende ut. Og jeg kan det med erstatnings dukker. Erstatnings dukker er noe av det jeg kan mest om, ved siden av laste biler og fot ball

14/2/07 19:04  
Blogger Authentic@ said...

Hei Øyvind.. jeg har også havna her på blogspot.. :) just so you know..

23/2/07 17:06  
Anonymous Anonym said...

I inclination not approve on it. I assume precise post. Specially the title attracted me to be familiar with the sound story.

16/1/10 06:45  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Greetings, Anonymous!
Your sentences don't really make much sense. Did you generate them through Google Translate, or some similiar automatic translation motor? They tend to not always getting the meaning across.

16/1/10 16:57  
Anonymous Anonym said...

Good dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

20/1/10 03:46  

Legg inn en kommentar

<< Home