tirsdag, april 24, 2007

Alex Acuña

Vi har nylig kommet over dette meget interessante bildet:

Den observante leser har høyst sannsynlig allerede trukket den slutning at herren lengst til venstre på bildet er den mystiske Saxofonmannen™. Det som gjør dette fotografiet særdeles bemerkelsesverdi er den noe eldre herren i midten, som vi etter iherdige undersøkelser nå er i stand til å identifisere: Dette er Alex Acuña, trommeslager og perkusjonist på høyt internasjonalt nivå, og en storhet innenfor jazz- og latinmusikk. Vår eksternt tilknyttede musikkviter bekrefter at Alex Acuña siden 60-tallet ikke bare har spilt med alle de største jazzmusikerene i USA, men han har også spilt med blant andre Michael Jackson, Paul McCartney, U2 og Elvis, foruten å spille på soundtracket til blant annet Jurassic Park og Mission Impossible.
Som skiltet nede til høyre avslører, ble bildet tatt ved utestedet Kaos i Tromsø sentrum, og vi har datert det til februar/mars i år. Saken blir ikke mindre mystisk av at den foreløpig uidentifiserte herren lengst til høyre i bildet tilsynelatende har en saxofonstropp rundt halsen. Har vi her å gjøre med en av den mystiske Saxofonmannens mystiske saxofonmedsammensvorne? Og hva er koblingen mellom disse og den peruviansk-amerikanske verdensstjernen? Igjen håper vi på tips fra publikum.

10 Comments:

Blogger Mr. V said...

Que estac haciendo con una gallina peruviano... Chistes! No son gallinas. Aun que ataqueron a Ecuador. Pfff. Paz es la via en que debemos viajar.

Uansett.... Kult med en peruviansk trommespiller!
Når var dette MYSTISKE bildet tatt?

24/4/07 21:26  
Blogger K said...

Hello Vegar - which blogg is easiest to reach you on - and why arn't you writing on my blogg - which, by the way, is so geniously made that all other pages that emmit information , pale in the shadow of it's greatness.

Yep, you allright?

26/4/07 00:02  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Som nevnt i teksten er bildet datert til februar/mars i år, det vil si 2007 år etter Kristi fødsel.

Det viser seg at Alex selv har en personlig blogg, og at den mystiske Saxofonmannen™ har skrevet en kommentar der.

27/4/07 00:40  
Blogger Solveig M said...

mystifistisk!

2/5/07 00:08  
Blogger Prinsesse Ragnhild;) said...

Prinsesse Ragnhild var her:)

6/5/07 21:13  
Anonymous Anonym said...

Denne saksofonmannen virker litt oppskrytt spør du meg... Han er ganske glad i oppmerksomhet men ellers gjør han egentlig ganske lite... Når var sist gang han skapte kaos og ødeleggelse med en av saxofonsoloene sine? Han begynner sikkert å bli gammel.

7/5/07 19:37  
Blogger Authentic@ said...

meld deg inn i facebook nu!!!

27/5/07 22:45  
Blogger Princess Of God said...

heldige deg...

10/6/07 01:21  
Anonymous Anonym said...

hmm, er ikke det saksofonmannen på bildet. Var forressten på tur I påska og fant en rar underskrift i en bok. Det virket som om Saxofonmannen hadde vært der før jeg kom. Han må ha vært der i tiden jeg var der også. Jeg blir skikkelig forvirra.

10/6/07 16:24  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vi har full forståelse for Canmans forvirring. Den mystiske Saxofonmannens bedrifter kan betegnes som ytterst dunkle, tilslørte og regelrett mystiske.
I senere tid har det vært svært lite lyd fra vår venn med de saxofonistiske tendensene. Enkelte kilder mener å ha grunn til å tro at Saxofonmannen™ faktisk er student, og derfor travelt opptatt med eksamensforberedelser. Vi anser dette som en syltynn hypotese.

12/6/07 10:26  

Legg inn en kommentar

<< Home