lørdag, oktober 13, 2007

Avisa Nordlys

Etter i vår å ha vært tett på sporet av den mystiske Saxofonmannen™ i Tromsø, opplevde vi i sommer en nærmest komplett informasjonstørke. Riktignok mottok vi tips om påståtte Saxofonmann-observasjoner i alt fra Kautokeino til Ofoten til Nissedal i Telemark - ja til og med i Stange på Hedemarken. Disse rapportene anser vi naturlig nok som lite pålitelige. Vi var imidlertid nødt til å innse at Saxofonmannen™ hadde unnsluppet vårt nettverk av agenter, og muligens oppholdt seg på helt andre kanter av landet. Vi var i ferd med å revurdere plasseringen av vårt hovedkvarter, da vi sist onsdag kom til å slå blikket på forsiden av avisa Nordlys, og fikk øye på dette bildet:


Vi gjenkjente selvsagt umiddelbart herren midt i bildet som den mystiske Saxofonmannen™. Overskriften lyder "Jazz-feber i Tromsø", og inne i publikasjonen kan man lese om økt medlemstall i Tromsø Jazzklubb, særlig blant byens studenter. Dette synes å styrke tidligere tips om Saxofonmannens tilknytning til høyere utdanning i Tromsø, foruten den naturlige koblingen til byens musikkmiljø.
Vi har nå for første gang på lenge et ferskt spor i etterforskningen, og vi ser lyst på framtiden. Vi ønsker likevel å minne om hvor avhengige vi er av tips fra våre lesere - ikke nøl med å legge inn en kommentar hvis du innehar opplysninger om denne stadig like mystiske Saxofonmannen™!

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det ser ut som om han samler tilhengere. Kan dette være begynnelsen på et kupp? Eller enda verre: en saxofonkonsert!?!?!??!! Han må stoppes!

14/10/07 17:10  
Blogger Jon Kristian said...

http://www.facebook.com/photo.php?pid=572396&id=751865585
Et av bildene en av de austalske agentene skal ha tatt av Saxofonmannen er nå dukket opp på facebook(bildelinken). Der er Saxofonmannen identifisert som Øyvind J. Karstad! Har vi nå funnet Saxofonmannens identitet eller er dette dekknavnet hans? Ved søk i telefonkatalogen finnes det en Øyvind Johannes Karstad i Tromsø, noe som stemmer overens med teorien om at Saxofonmannen holder til der. Men siden Saxofonmannen sannsynligvis ville benyttet hemmelig nummer kan dette likegodt være en annen siden vi heller ikke vet hva Saxofonmannens angivelige mellomnavn på J er.

15/10/07 02:29  
Blogger Saxofonmannen™ said...

I likhet med Kire Nevs oppfatter vi situasjonen som urovekkende, og oppfordrer våre agenter til høy diskresjon.

Vi takker Jon Kristian for innspill. Den såkalte "Øyvind J. Karstad"-teorien har vi fått presentert tidligere, og vi anser denne som svært lite plausibel. Facebook innehar liten troverdighet som kilde, og denne såkalte "Øyvind J. Karstad" har uten tvil kommet over det bildet på våre etterforskningsnettsider, for deretter å dikte opp denne syltynne historien om at det er han selv og hans familiemedlemmer som er fotografert. En annen teori, som du allerede har vært inne på, er at den mystiske Saxofonmannen™ selv har konstruert denne (sannsynligvis) falske identitet med tilhørende Facebook-profil, med den hensikt å føre oss på villspor.

16/10/07 23:50  
Anonymous Anonym said...

Jeg støtter sannsynligheten til at han befinner seg i Tromsø. Jeg selv har brukt litt tid siste måneden her oppe i den nordlige delen av landet og finner det ikke unaturlig for en slik mystisk mann å velge Tromsø som sin studieplass. En by med flere mystiske serverdigheter.

24/10/07 21:49  
Blogger David Aasen said...

Mobilkamera vøtt - sjanseløst.

13/11/07 10:33  
Blogger Solveig M said...

er saxofonmannen Steffen??? Ja, that makes sence, han spiller jo saxofon:) At jeg ikke har skjønt det, alle disse årene jeg har gått med ham på vgs...

2/12/07 20:50  
Blogger Siri said...

Æ e eni me Solveig.
Æ trur Steffen e saxofonmannen! :D

19/2/08 21:37  
Blogger Dina Maria said...

Øyvind J. Hva kan j stå for? Beste måten er vel å gå igjennom hele alfabetet: Jakob, Jarle, Jasper, Jermunn, Jim, Jimmi, Joakim, Joel, Jon, Josef, Jostein, Jøran, Jørgen...er det ikke noen jeg har glemt nå...jo...Jonatan, Jan, Johannes...JOHANNES????? Hm...kan det virke sansynlig?

5/7/08 12:08  
Anonymous Anonym said...

Les hele bloggen, ganske bra

26/12/09 14:05  
Blogger Saxofonmannen™ said...

Vi takker for det, og går ut fra at du har gode grunner for å holde deg anonym.

27/12/09 01:58  
Anonymous Anonym said...

Ja, sannsynligvis sa det er

18/3/10 15:00  

Legg inn en kommentar

<< Home